Informații privind protecția datelor SC QUARTZ MATRIX SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. Este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-urilor Quartz Matrix, magazinului online www.qmart.ro, clienți, potențiali clienți) în cadrul prezentei Declarații privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos. Vă rugăm să parcurgeți această Declarație. Prezenta Declarație are aplicabilitate pentru toate dispozitivele utilizate în scopul accesării website-urilor Quartz Matrix, dispozitive de tip computer, telefoane mobile, tabletă, smart TV etc. CUPRINS
  1. Informații generale
1.1. Despre noi și site-ul nostru 1.2. Ce înregistrăm ca utilizare standard 1.3. Ce permisiuni deținem pentru prelucrarea datelor dumneavoastră 1.4. Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastre cu caracter personal 1.5. Securitatea datelor cu caracter personal
  1. Prelucrarea datelor pe site
2.1. Date înregistrate în fișierele-jurnal (log-uri) 2.2. Newslettere 2.3. Cookie-uri 2.4. Analize web prin Google Analytics 2.5. Campanii online prin Google AdWords 2.6. Utilizarea Google Remarketing 2.7. Rețele sociale (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, YouTube) 2.8. Cazurile în care transmitem datele dumneavoastră
  1. Colectarea datelor cu caracter personal în scopul susținerii unui examen în Centrul de Testare QUARTZ MATRIX
3.1. Cum colectăm și utilizăm datele dumneavoastră personale 3.2. Cui dezvăluim datele personale 3.3. Reținerea datelor cu caracter personal
  1. Colectarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării pentru posturile disponibile în compania QUARTZ MATRIX
4.1. Informaţii din CV 4.2 Surse de verificare a datelor personale 4.3. Reținerea datelor cu caracter personal
  1. Drepturile dumneavoastră

1. Informații generale

1.1. Despre noi și site-ul nostru

Acest website este proprietatea și este operat de SC QUARTZ MATRIX SRL, înregistrată la registrul comerțului cu RO 5150840 și J22/30/1994, capital social 580.000 lei, cu sediul social la adresa B-dul Carol I nr. 5, etaj 1, cod poștal 700506, Iași, Jud. Iași și sediul de lucru la adresa Bd. Carol I nr. 5, Cod 700506, Iași, Jud. Iași. Informații de contact: B-dul Carol I nr. 5, Iași, cod poștal 700506, Iași, Jud. Iași, telefon fix: +(40)232-217.248, fax: +(40)232-217.262, telefon mobil: +(40)726-767.890, e-mail: office@quartzmatrix.ro Dacă luați legătura cu noi, vom păstra și prelucra informațiile pe care le oferiți cu scopul de a răspunde solicitării dumneavoastră și oricăror întrebări succesive. Prelucrarea datelor în acest context ne este permisă prin legea (articolul 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679).

1.2. Ce înregistrăm ca utilizare standard

Puteți folosi toate secțiunile site-ului nostru la care accesul nu este protejat, fără a vă dezvălui identitatea. Fiecare utilizare a site-ului nostru este înregistrată ca utilizare standard, pentru a remedia erorile și pentru a clarifica incidentele legate de securitate. Pentru mai multe informații referitoare la datele înregistrate în fișierele-jurnal (log-uri), accesați secțiunea “Cum prelucrăm datele dumneavoastră”.

1.3. Ce permisiuni deținem pentru prelucrarea datelor dumneavoastră

SC QUARTZ MATRIX SRL este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul 27449. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată SC QUARTZ MATRIX SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Prelucrăm datele dumneavoastră numai atunci când avem permisiunea de a face acest lucru. Dumneavoastră ne puteți acorda permisiunea de a prelucra datele dumneavoastră printr-un consimțământ explicit acordat pe site-ul nostru în legătură cu prelucrarea datelor. Prelucrăm datele dumneavoastră pentru că legea ne permite acest lucru (articolul 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679) în următoarele cazuri:
  • efectuați o comandă prin intermediul site-ului nostru. În acest caz avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastră pentru a putea îndeplini contractul respectiv;
  • efectuați o cerere de ofertă sau solicitați informații cu privire la produse și servicii pe site-ul nostru;
  • folosiți servicii / aplicații de pe site-ul nostru, care necesită prelucrarea datelor dumneavoastră (demo ale aplicațiilor software existente pe site-ul nostru).
  • prelucrăm datele dumneavoastră atunci când avem un interes legitim în acest sens. În ceea ce privește site-ul nostru, interesul nostru legitim este să ne asiguăm că acesta vă oferă cea mai bună experiență de navigare și poate fi operat în siguranță, fără erori și defecte. Datele înregistrate în fișierele-jurnal (log-uri) ale site-ului deservesc acestui scop.
Permisiunile pe care le deținem și scopul în care le folosim sunt prezentate în secțiunea care urmează – Prelucrarea datelor pe site. În această secțiune veți găsi informații mai detaliate în legătură cu modul în care datele dumneavoastră sunt culese, prelucrate și utilizate pe site-ul nostru (respectiv tipul, aplicabilitatea și scopul prelucrării datelor).  Important! Conform Articolului 8 (1) din din Regulamentul (UE) 2016/679, utilizatorii cu vârsta sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui părinte sau tutore legal. Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri. Noi nu putem influența modul în care datele dumneavoastră sunt prelucrate pe site-urile respective sau respectarea de către acestea a prevederilor privind protecția datelor. Vă rugăm să țineți cont de orice Informații privind Protecția Datelor furnizate pe site-urile respective.

1.4. Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastre cu caracter personal

SC QUARTZ MATRIX SRL colectează si prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri: Administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate prin site-urile Quartz Matrix;
  • Activități comerciale de vânzări, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări, cercetare / studii de piață, statistică;
  • Reclama, marketing și publicitate, activități de promovare a produselor și serviciilor din portofoliul Quartz Matrix;
  • Activități de post-vânzare, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor / clienților privind evaluarea produselor și serviciilor oferite, evaluarea calității serviciilor de reparații și întreținere a produselor comercializate prin activitatea desfășurată în cadrul departamentului de mentenanță și reparații, efectuarea intervenției de service, înlocuiri de produse etc.
  • Activități de recrutare a personalului pentru posturile disponibile în cadrul companiei;
  • În scop probatoriu în legătură cu activitățile de mai sus și de arhivare.

1.5. Securitatea datelor cu caracter personal

Protejăm datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți și să le gestionăm în siguranță, în conformitate cu această Declarație de confidențialitate. SC QUARTZ MATRIX SRL implementează mijloace de protecție fizice, administrative și tehnice pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesării, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. De asemenea, solicităm contractual ca furnizorii noștri să protejeze astfel de informații împotriva accesării, utilizării și dezvăluirii neautorizate.  

2. Prelucrarea datelor pe site

2.1. Date înregistrate în fișierele-jurnal (log-uri)

Din motive tehnice, de fiecare dată când browser-ul dumneavoastră de internet accesează site-ul nostru, acesta va trimite automat informații către serverul nostru de internet (respectiv date înregistrate în fișierele-jurnal – log-uri). Noi păstrăm câteva dintre aceste informații în fișiere-jurnal (log-uri), cum ar fi: Data accesului – Ora accesului – URL-ul părții care inițiază conexiunea – Fișierele accesate – Volumul de date transferate – Tipul și versiunea de browser – Sistemul de operare – Adresa IP (anonimizată) Datele înregistrate în fișierele-jurnal (log-uri) nu includ date cu caracter personal. Ca regulă generală, noi analizăm numai datele înregistrate în fișierele jurnal pentru a remedia erorile în funcționarea site-ului nostru sau pentru a clarifica incidentele legate de securitate. Aceste date înregistrate în fișierele jurnal sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Uneori este necesar să culegem informații personale suplimentare, precum și date înregistrate în fișierele jurnal, pentru a remedia erorile sau pentru a păstra dovezile legate de incidentele de securitate. În aceste cazuri, avem permisiunea de a prelucra datele înregistrate în fișierele jurnal potrivit legii (articolul 6(1f) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aceste date vor fi șterse după ce eroarea a fost remediată sau incidentul de securitate a fost complet clarificat, sau dacă scopul inițial al prelucrării nu mai există din cauza altor factori. În cazul unui incident de securitate, vom transmite datele înregistrate în fișierele jurnal către autoritățile de anchetă de la caz la caz, în măsura în care este permis. Păstrăm întotdeauna datele înregistrate în fișierele jurnal separat de alte date colectate în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

2.2. Newslettere

Site-ul nostru oferă opțiunea de abonare la newsletter. Abonarea la newsletter se realizeaz dacă deținătorul adresei de email a confirmat în mod expres acordul de a primi newsletter în formularele online existente pe site-ul nostru. În cazul în care vă abonați pentru la newsletterele noastre sunteți de acord cu trimiterea acestora către dumneavoastră, iar datele dumneavoastră vor fi folosite doar pentru a vă trimite newslettere. Avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastră în acest context, pe baza consimțământului dumneavoastră (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aveți posibilitatea de a vă retrage consimțământul în orice moment. Link-ul corespunzător (de a vă retrage consimțământul în orice moment) este inclus în fiecare newsletter pe care vi-l trimitem. Vom consemna faptul că v-ați dezabonat de la buletinul informativ în baza noastră de date. 

2.3. Cookie-uri

Folosim cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere-text de mici dimensiuni pe care le salvăm pe dispozitivul dumneavoastră (computer, dispozitiv mobil, smart TV) atunci când vizitați site-ul nostru. Aceste cookie-uri sunt trimise înapoi către noi la fiecare accesare ulterioară a site-ului nostru de către dumneavoastră. Cookie-urile nu pot accesa date din dispozitivul dumneavoastră, nu pot rula programe, nu pot conține sau transfera viruși. Cookie-urile pot fi doar citite de către serverul de web de unde provin. Cookie-urile nu solicită date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și nu identifică personal utilizatorii de internet. Cookie-urile ajută la generarea unei experiente de navigare adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare. Site-ul nostru poate fi vizualizat și fără cookie-uri. Browserele de internet sunt adesea configurate pentru a accepta cookie-uri. Pentru a împiedica browserul dumneavoastră de internet să folosească cookie-uri, puteți să: – refuzați utilizarea cookie-urilor când accesați site-ul nostru folosind modulul cookie (dacă este cazul) – dezactivați utilizarea cookie-urilor prin intermediul setărilor din browserul dumneavoastră de internet. Funcția Ajutor din browserul dumneavoastră vă poate ghida în dezactivarea și/sau ștergerea cookie-urilor din browserul dumneavoastră de internet. Vă rugăm să țineți cont de faptul că în urma dezactivării/ștergerii cookie-urilor, există posibilitatea ca funcțiile individuale de pe site-ul nostru să nu mai funcționeze conform așteptărilor. Cookie-urile care pot fi necesare pentru anumite funcții de pe site-ul nostru sunt indicate mai jos. În plus, dezactivarea/ștergerea cookie-urilor va afecta numai browserul de internet folosit în acest scop. Prin urmare, procesul de dezactivare/ștergere a cookie-urilor trebuie repetat corespunzător pentru orice alte browsere de internet. Cookie-uri pe care le folosim pentru funcții specifice, fără referire la persoane: – Cookie-uri care salvează anumite preferințe ale utilizatorilor (de ex. setările de căutare sau de limbă) – Cookie-uri care salvează informații pentru a garanta redarea fără erori a conținutului video sau audio – Cookie-uri care salvează temporar anumite date introduse de utilizator (de ex. conținutul unui coș de cumpărături sau un formular online) – Cookie-uri pe care le folosim pentru funcții specifice, cu referire la persoane: – Cookie-uri cu rol în identificarea sau autentificarea utilizatorilor noștri Avem permisiunea de a prelucra datele în acest context cu consimțământul dumneavoastră (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Păstrăm aceste date până când cookie-ul respectiv expiră sau până îl ștergeți.

2.4. Analize web prin Google Analytics

Pentru derularea activității de marketing folosim cookie-uri de analiză pentru culegerea și prelucrarea datelor referitoare la vizita dumneavoastră pe site-ul nostru și la folosirea de către dumneavoastră a link-urilor din newslettere (dacă este cazul). Sunt astfel culese datele activității dumneavoastră, iar în baza acestora este generat un profil al utilizatorului, în mod pseudonimizat, folosind un identificator de cookie. Adresa dumneavoastră IP fie nu este înregistrată, fie este anonimizată imediat după înregistrare, în cadrul acestui proces. Folosim serviciul Google Analytics al Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SUA (“Google”) pentru a culege datele utilizatorilor și pentru a genera profilele utilizatorilor. Informațiile referitoare la folosirea de către dumneavovastră a site-ului nostru sunt transferate către serverele Google, analizate și primite înapoi doar ca parte a unor date cumulative. Aceste date ne permit să identificăm tendințele privind modul în care site-ul este în general folosit. Nu asociem profilele utilizatorilor rezultate cu numele dumneavoastră sau cu orice alte detalii care ar putea dezvălui identitatea dumneavoastră. Avem permisiunea de a prelucra datele în acest context cu consimțământul dumneavoastră (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Datele utilizatorilor sunt salvate de serviciul folosit pe o perioadă de maxim 14 luni de la data la care au fost culese/actualizate. Orice utilizator poate să împiedice setarea cookie-urilor pe site-ul nostru în orice moment prin intermediul unei ajustări corespunzătoare în browserul web utilizat și, prin urmare, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google Analytics să stabilească un modul cookie în sistemul de tehnologia informației al persoanei vizate. În plus, modulele cookie deja utilizate de Google Analytics pot fi șterse în orice moment prin intermediul browserului web sau prin utilizarea altor programe software. În plus, utilizatorul poate contesta vis-a-vis de o colecție de date generate de Google Analytics, care este legată de utilizarea acestui site web, precum și de prelucrarea acestor date de către Google și de posibilitatea de a exclude astfel de date. În acest scop, utilizator trebuie să descarce un add-on pentru browserul web, disponibil la următorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout și să îl instaleze. Informații suplimentare și dispozițiile aplicabile privind protecția datelor Google pot fi consultate la următoarele linkuri: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/ și http://www.google.com/analytics/terms/us.html. Google Analytics este explicat aici: https://www.google.com/analytics/.

2.5. Campanii online prin Google AdWords

Pe acest site, utilizăm Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate să plaseze anunțuri în rezultatele motorului de căutare Google și în rețeaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate să predefinească anumite cuvinte cheie cu ajutorul cărora un anunț din rezultatele căutării Google este afișat atunci când utilizatorul utilizează motorul de căutare pentru a primi un rezultat de căutare relevant pentru respectivele cuvinte cheie. În Rețeaua de publicitate Google, anunțurile sunt distribuite pe pagini web relevante utilizând un algoritm automat, ținând cont de cuvintele cheie definite anterior. Compania de operare a Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE. Scopul programului Google AdWords este promovarea site-ului nostru prin includerea de publicitate relevantă pe site-urile web ale unor terțe părți și în rezultatele motorului de căutare Google. Dacă un subiect de date ajunge pe site-ul nostru printr-un anunț Google, un cookie de conversie este plasat pe sistemul de tehnologia informației a utilizatorului prin Google. Definiția cookie-urilor este explicată mai sus. Un cookie de conversie își pierde valabilitatea după 30 de zile și nu este utilizat pentru a identifica persoana vizată. În cazul în care cookie-ul nu a expirat, cookie-ul de conversie este folosit pentru a verifica dacă anumite subpagini, de exemplu coșul de cumpărături dintr-o platformă de magazin online, au fost accesate pe site-ul nostru. Prin cookie-ul de conversie, atât Google, cât și noi putem să ne dăm seama dacă un utilizator care a ajuns dintr-un anunț AdWords pe site-ul nostru a generat vânzări, adică a executat sau a anulat o vânzare de bunuri. Datele și informațiile colectate prin utilizarea cookie-ului de conversie sunt utilizate de Google pentru a crea statistici de vizită pentru site-ul nostru. Aceste statistici privind vizitele sunt utilizate pentru a determina numărul total de utilizatori către care au fost afișate anunțuri AdWords pentru a stabili succesul sau eșecul fiecărui anunț AdWords și pentru a optimiza anunțurile AdWords în viitor. Nici compania noastră, nici alți agenți de publicitate Google AdWords nu primesc informații de la Google care ar putea identifica persoana vizată. Cookie-ul de conversie stochează informațiile personale, de ex. paginile de internet vizitate de persoana vizată. Aceste date personale sunt stocate de Google în Statele Unite ale Americii. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedee tehnice unor terțe părți. Utilizatorul poate, în orice moment, să împiedice setarea cookie-urilor de către site-ul nostru așa cum s-a menționat mai sus prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de internet utilizat și, astfel, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de configurare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să introducă un cookie de conversie în sistemul de tehnologia informației al utilizatorului. În plus, un cookie setat de Google AdWords poate fi șters în orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software. Utilizatorul are posibilitatea de a refuza reclamele bazate pe interese Google. Prin urmare, utilizatorul trebuie să acceseze pe fiecare dintre browserele utilizate linkul www.google.ro/settings/ads și să stabilească setările dorite. Informații suplimentare și dispozițiile aplicabile privind protecția datelor de pe Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

2.6. Utilizarea Google Remarketing

Pe acest site sunt integrate serviciile de remarketing Google. Remarketingul Google este o caracteristică a programului Google AdWords, care permite unei companii să afișeze publicitate utilizatorilor de internet care au accesat anterior site-ul acestei companii. Prin urmare, integrarea Remarketing-ului Google permite companiei să creeze publicitate bazată pe interesele utilizatorului și, prin urmare, să afișeze reclame relevante utilizatorilor de Internet interesați de produsele și serviciile comercializate. Compania de operare a serviciilor de remarketing Google este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Statele Unite ale Americii. Remarketingul Google ne permite să afișăm anunțuri în rețeaua Google sau pe alte site-uri web, bazate pe nevoi individuale și care se potrivesc cu interesele utilizatorilor de internet. Remarketingul Google plasează un modul cookie în sistemul de tehnologia informației al utilizatorului. Definiția cookie-urilor este explicată mai sus. Cu setarea cookie-ului, Google permite recunoașterea vizitatorului site-ului nostru dacă vizitează pagini web care sunt, de asemenea, membre ale rețelei de publicitate Google. Cu fiecare accesare a unui site de pe internet care are integrat serviciul de Remarketing Google, browserul web identifică automat cu ajutorul Google utilizatorul vizat. În cursul acestei proceduri tehnice, Google primește informații personale, cum ar fi adresa IP sau comportamentul de navigare al utilizatorului, de care Google se folosește pentru introducerea de publicitate relevantă pentru interesele respectivului utilizator. Google poate transmite aceste date personale colectate prin procedura tehnică unor terțe părți. Utilizatorul vizat poate, așa cum s-a menționat mai sus, să refuze publicitatea bazată pe categorii de interese de către Google. În acest scop, utilizatorul vizat trebuie să acceseze linkul www.google.de/settings/ads și să facă setările dorite în fiecare browser de internet utilizat. Informații suplimentare și dispozițiile reale privind protecția datelor Google pot fi consultate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

2.7. Rețele sociale (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, YouTube)

Conținutul de pe site-ul nostru poate fi distribuit pe rețelele sociale folosind butoanele integrate pentru platforme de comunicare socială. Toate butoanele pentru rețelele sociale care facilitează distribuirea conținutului sunt integrate folosind plugin-uri de rețele sociale dezvoltate de furnizorii de rețele sociale. De asemenea, pe rețelele sociale există și link-uri către site-urile noastre. Dacă urmați un link de la site-ul nostru către o rețea socială sau dacă vă conectați la rețeaua dumneavoastră socială pentru a distribui conținut de pe site-ul nostru, datele dumneavoastră sunt prelucrate de către furnizorul rețelei sociale respective. Pentru informații în legătură cu scopul și aplicabilitatea colectării datelor, cu prelucrarea și folosirea ulterioară a acestora de către furnizorul rețelei sociale, precum și în legătură cu drepturile dumneavoastră și opțiunile de configurare a setărilor pentru protejarea dreptului dumneavoastră la viața privată, vă rugăm să consultați Informațiile privind Protecția Datelor puse la dispoziție de către respectivul furnizor. O prezentare generală a tuturor pluginurilor Facebook poate fi accesată la https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Ghidul privind protecția datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa https://facebook.com/about/privacy/, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către Facebook. În plus, se explică ce opțiuni de setare oferă Facebook pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului vizat. În plus, sunt disponibile diferite opțiuni de configurare pentru a permite eliminarea transmisiei de date pe Facebook. Aceste aplicații pot fi folosite de utilizator pentru a elimina o transmisie de date către Facebook. Mai multe informații despre pluginurile LinkedIn pot fi obținute la adresa https://developer.linkedin.com/plugins. De asemenea, LinkedIn oferă posibilitatea de dezabonare de la mesajele e-mail, mesajele SMS și anunțurile direcționate, precum și posibilitatea de a gestiona setările anunțului la următorul link: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls. Setarea de cookie-uri poate fi refuzată la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Politica de confidențialitate aplicabilă pentru LinkedIn este disponibilă la adresa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Informații despre butoanele Twitter și modul în care sunt acestea utilizate sunt disponibile la adresa https://about.twitter.com/de/resources/buttons. Twitter primește informații despre utilizatorii care au vizitat site-ul nostru, cu condiția ca utilizatorii să fie conectați la Twitter în momentul accesării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă utilizatorul face click pe butoanele Twitter sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către Twitter nu este de dorit pentru utilizator, atunci poate împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul de Twitter înainte de a naviga pe site-ul nostru. Dispozițiile aplicabile privind protecția datelor de pe Twitter pot fi accesate la adresa https://twitter.com/privacy?lang=en. Informații detaliate despre Google+ sunt disponibile la adresa https://developers.google.com/+/. Prin intermediul butonului Google+, Google primește informația că utilizatorul a vizitat site-ul nostru web numai în ​​cazul în care utilizatorul este conectat la Google+ în momentul accesării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă utilizatorul face click sau nu face click pe butonul Google+. Dacă utilizatorul nu dorește să transmită date cu caracter personal către Google, poate împiedica această transmisie prin deconectarea din contul Google+ înainte de a naviga pe site-ul nostru. Informații suplimentare și dispozițiile privind protecția datelor Google pot fi consultate pe https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. Mai multe despre butonul Google +1 pot fi obținute la adresa https://developers.google.com/+/web/buttons-policy. Mai multe informații despre YouTube și modul de utilizare a acestei rețele de socializare pot fi obținute la adresa https://www.youtube.com/yt/about/en/. YouTube și Google vor primi informații prin intermediul componentei YouTube că un anumit utilizator a vizitat site-ul nostru numai dacă utilizatorul este conectat la contul de YouTube în momentul accesării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă face click pe un videoclip YouTube din site sau nu. Dacă o astfel de transmitere a acestor informații către YouTube și Google nu este de dorit pentru utilizator, acest lucru poate fi împiedicat prin deconectarea din propriul cont YouTube înainte de a naviga pe site-ul nostru. Dispozițiile YouTube privind protecția datelor sunt disponibile la https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/, unde se oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către YouTube și Google. 

2.8. Cazurile în care transmitem datele dumneavoastră

În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, Quartz Matrix poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari: – partenerilor contractuali Quartz Matrix, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare; – alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre; – furnizori de servicii (de marketing, asistență online sau telefonică, curierat, servicii de plată / bancare sau alte servicii); – autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

3. Colectarea datelor cu caracter personal în scopul susținerii unui examen în Centrul de Testare QUARTZ MATRIX

Aceast capitol din prezenta Declație de confidențialitate descrie politicile şi practicile noastre referitoare la colectarea şi folosirea de către noi a datelor dvs. personale atunci când vă înscrieți pentru susținere unui examen în Centul de Testare Quartz Matrix. Vă rugăm să citiți cu mare atenție informațiile de mai jos pentru a înțelege cum protejăm/procesăm datele dumneavoastră.

3.1. Cum colectăm și utilizăm datele dumneavoastră personale

  1. Informații din cartea de identitate: datele dumneavoastră de identificare (CNP, adresa, numărul și seria cărții de identitate) sunt folosite strict pentru emiterea facturii în urma examenului susținut dacă înscrierea se face de către Quartz Matrix.
  2. Imaginile aferente sistemului de supraveghere video din sediu, centru de testare
Utilizăm aceste date pentru efectuarea unor verificări de securitate, în interesul nostru legitim de a asigura securitatea spaţiilor, a bunurilor şi a persoanelor care se găsesc în spațiile respective, precum și cu scopul de a evita și preveni eventualele încercări de fraudare a sistemelor. Monitorizarea și supravegherea video din centrul de testare se face în baza acordului încheiat între Person Vue, Prometric, Kryterion și Centrul de Testare Quartz Matrix.
  1. Sursa datelor personale
Datele personale sunt oferite de dumnevoastra prin completarea chestionarului și înscrierea la examenul dorit fie că faceți acest lucru direct la unul din furnizorii Pearson Vue, Kryterion, Prometric sau prin intermediul Quartz Matrix.

3.2. Cui dezvăluim datele personale

Quartz Matrix nu va dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal nici unui alt terț cu excepția celor implicați în derularea procedurii de testare și examinare (Person Vue, Prometric, Kryterion). 

3.3. Reținerea datelor cu caracter personal

Datele dumnevoastră cu caracter personal sunt păstrate din momentul înscrierii la examen și până la finalizarea examenului. Factura care va fi emisă și care cuprinde date cum ar fi: CNP, adresă domiciliu, seria și numărul cărții de identitate sunt stocate conform Legislației financiare în vigoare în condiții de siguranță și securitate adecvate care să prevină accesul neautorizat. Quartz Matrix nu reține sau stochează rezultatele obținute în urma testării (punctaj, admis, respins etc.). Accesul la aceste date este complet restricționat personalului Quartz Matrix. Acces la aceste resurse pot avea doar furnizorii testelor cu scopul de a rezolva eventualele litigii, reclamații sau erori în sistem. Rezultatul final este printat într-un singur exemplar scris care se predă personal candidatului la ieșirea din centrul de testare.  

4. Colectarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării pentru posturile disponibile în compania QUARTZ MATRIX

Colectăm şi utilizăm date despre dumneavoastră în scopul recrutării pentru posturile disponibile în compania Quartz Matrix.

4.1. Informaţii din CV

Colectăm și utilizăm informaţiile incluse în CV / biografie sau informaţii care ne sunt furnizate în alt mod de către dvs. în acest context, cum ar fi numele complet, adresa, adresa de e-mail, nr. de telefon, angajatorii anteriori, calificări profesionale, recomandări, analiza evoluţiei profesionale şi a competenţelor, instruire, privind performanţa şi adaptarea la cerinţe. Vom folosi aceste date exclusiv în scopul recrutării pentru posturile disponibile în compania QUARTZ MATRIX. Aceste date sunt oferite în mod voluntar ca urmare a dorinței dumneavoastră de face parte din procesul de recrutare pentru postul sau posturile disponibile.

4.2 Surse de verificare a datelor personale

Sursa datelor personale. Unele dintre datele personale prelucrate sunt furnizate direct de dumneavoastră prin intermediul website-urilor Quartz Matrix sau prin e-mail către adresele Quartz Matrix, iar alte informaţii sunt obţinute indirect de la terţi, cum ar fi agenţii de recrutare şi surse publice (de ex. LinkedIn, Registrul Comerţului, portalul instanţelor, site-uri de recrutare).

4.3. Reținerea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră personale sunt păstrate doar atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care informaţiile respective sunt prelucrate. Pastrăm aceste date pe perioada desfășurării procesului de recrutare, perioadă în care datele sunt păstrate în condiții de securitate și siguranță care să nu permită accesul neautorizat la acestea. După finalizarea procesului de recrutare, păstrăm datele pentru o perioadă de maxim 6 luni.

5. Drepturile dumneavoastră

  Dreptul de a fi informat în legătură cu datele dumneavoastră La cerere vă vom pune la dispoziție informații în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le păstrăm. Dreptul de a corecta și completa datele dumneavoastră În cazul în care informațiile în legătură cu dumneavoastră sunt greșite, le vom corecta dacă dumneavoastră ne veți notifica în acest sens. Dreptul de șterge datele dumneavoastră La cerere, vom șterge informațiile informații în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le păstrăm. Cu toate acestea, anumite date vor fi șterse numai după trecerea unei perioade de păstrare prestabilite, de exemplu pentru că avem obligația de a păstra datele în conformitate cu prevederile legale, în unele cazuri, sau pentru că avem nevoie de aceste date pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră. Dreptul privind blocarea datelor dumneavoastră În anumite cazuri stabilite juridic, vom bloca datele dumneavoastră, dacă ne solicitați acest lucru. Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai într-o măsură foarte mică. Dreptul de a vă retrage consimțământul Vă puteți retrage consimțământul acordat în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, în orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră nu va fi afectată de acest lucru, până la momentul retragerii consimțământului dumneavoastră. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră Vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră, în orice moment, cu efect pe viitor, în cazul în care prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră se realizează pe baza uneia dintre justificările legale prevăzute în articolul 6(1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră, cu condiția să nu existe motive legitime pentru o prelucrare ulterioară. Dreptul la portabilitatea datelor La solicitarea dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție anumite informații într-un format structurat, folosit în mod obișnuit și prelucrabil electronic.