Table interactive

Suntem unici importatori ai produselor Turning Technologies. Tablele interactive sunt ideale pentru desfășurarea de lecții interactive în clasă și pentru sesiunile de training. Permit lucrul simultan a 2 persoane. Prezintă cea mai mare rezoluție dintre tehnologiile din piață, cu cea mai bună acuratețe a scrisului și a desenatului. Tehnologie electromagnetică. Suprafața de lucru nu reflectă lumina, ceea ce o face ușor de utilizat. Pot fi utilizate și markere nepermanente.

Tabla vine însoțită de aplicația premiată internațional, WorkSpace, ce conține lecții interactive ce pot fi aplicate în clasă prin utilizarea tablei. Profesorii au astfel ocazia de a scrie, de a desena, de a insera imagini, de a sublinia sau evidenția anumite aspecte și de a completa suportul de învățare.

tabla-interactiva-dualboard

Sisteme de evaluare

Sistemele de evaluare simultană a cunoștințelor, produse de Turning Technologies și pentru care Quartz Matrix este unic importator, sunt ușor de utilizat și vin în ajutorul profesorilor prin facilitarea procesului de evaluare a elevilor. Profesorii au posibilitatea de a obține răspuns la întrebările formulate de la toți elevii din clasă, simultan, prin apăsarea unui buton în funcție de opțiunea acestora de răspuns.

sistem-raspuns-simultan

Videoproiectoare pentru învățământ

Suntem parteneri cu producători mondiali de videoproiectoare:

epson-logo
benq-logo
nec-logo
optoma-logo
videoproiector-invatamant